Voorpret
Door: Lars
Blijf op de hoogte en volg Lars
19 Juli 2013 | Nederland, Woerden
Met zeven personen in een huge camper door de states touren, dat moet wel een avontuur worden. We gaan met de C27-30 Road Bear, dit bakbeest van ongeveer negen meter biedt slaapplaats aan 8 personen.
Je hebt in de states geen bijzonder rijbewijs nodig om deze RV te besturen. Ben je ouder dan 25? Prima, dan kun je hier gewoon in rijden. Nu ben ik nog maar 22 dus wordt ter plaatse beoordeeld of ik geschikt ben om erin te rijden. Gelukkig heeft Easway een mooi Engelstalig getuigschrift opgesteld waarin staat dat ik al zo'n twee jaar in dienst ben als chauffeur, wie weet werkt dit in mijn voordeel.
De route is al ongeveer vastgelegd en gaat als volgt: we starten in San Fransisco, gevolgd door Modesto Reservoir/lake, Yosemite, Lake Isabella, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Rock Springs, Moab, Grand Canyon, Los Angeles, Salinas, San Fransisco.
Het lijkt een vol programma, maar deze route is oorspronkelijk bedacht voor een 18-daagde trip. Met 28 dagen moet het dus helemaal goed komen.
Als de Wifi het toelaat zal ik wat updates plaatsen, niet alles natuurlijk, want 'What happens in Vegas....' ;)
So Long.
19 Juli 2013 - 12:25
Jan:
Wat een bakbeest haha, met wie ga je? -
19 Juli 2013 - 13:11
Lars Braams:
Tam's gezin+aanhang ;) -
20 Juli 2013 - 11:23
Manuela:
Wauw, wat een camper. Kunnen we ruilen:)